100%NL Magazine Maan
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maan shockeert volgers met nieuwe look

Van roze lokken naar blonde met zwarte haren. Maan probeert weleens wat nieuws en het pakt bijna altijd goed uit. Over haar nieuwe look zijn de meningen verdeeld...

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live. Als iemand nooit stil zit, is het Maan. Deze bezige bij staat zo vaak als zij kan op het podium en daar geniet zij met volle teugen van.

Volgers in shock

Als iémand er nooit hetzelfde uitziet, is het Maan. De ene keer verschijnt zij op het podium in een minirok met roze lokken en de andere keer draagt zij een zwarte outfit met haar haren blond en zwart geverfd. Dat laatste was het afgelopen weekend het geval. Maan verscheen op de rode loper en zij shockeerde haar fans met een nieuwe look. Naast geverfde haren, heeft zij haar ogen ook heel donker opgemaakt. De één vindt het prachtig en de ander moet er nog aan wennen. Wij zijn het erover eens: Maan kan alles hebben.

Bron en Beeld: Instagram Marssiek

Delen

Meer over Maan

ZIEN: Maan verbaast volgers en neemt drastisch besluit
ZIEN: Maan verbaast volgers en neemt drastisch besluit
OOH LA LA: Karel Gerlach zet pikant kiekje van Maan online
OOH LA LA: Karel Gerlach zet pikant kiekje van Maan online
Lees alle artikelen over Maan