100%NL Magazine Maan
Delen

Zangeres Maan gaat compleet voor een nieuwe look “Experiment”

Maan deelt haar nieuwe look met haar volgers en krijgt de nodige reacties op haar "experiment".

Maan

In 2016 won ze The Voice of Holland en vanaf toen ging haar carrière in een stroomversnelling. We kennen Maan onder andere van haar hits als ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’ en ‘Blijven Slapen’. Ook was ze meerdere keren te zien bij optredens van The Streamers en natuurlijk Vrienden van Amstel Live.

Relatie

Nadat de romance tussen Maan en Tony Junior tot een einde kwam bleef het een tijdje rustig in het liefdesleven van Maan. Totdat ze Karel Gerlach ontmoette, één van de leden van de populaire Goldband. De twee leerden elkaar kennen, werden smoorverliefd én maakten samen muziek. Sinds het stel samen is zijn ze onafscheidelijk en veel samen.

Experiment

Maan poseert regelmatig in spraakmakende kleding. Zij betreedt het podium in stralende, gekleurde en vooral opvallende outfits, maar ook in het dagelijks leven draagt zij dit en dat maakt haar uniek. Ook nu heeft ze voor een nieuwe haarlook gekozen. Zelf noemt zij dit een “experiment”. Het levert veel gemixte reacties op. Zo schrijft iemand: “Ik vind het mooi, staat je prachtig.” Iemand anders schrijft weer: “Wat heb je met je mooie haar gedaan?”. Je ziet het bericht hieronder.

https://www.instagram.com/p/Cx2dRyJgQGS/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram maan.de.st

Delen

Meer over Maan

LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LOVEISINTHEAIR: Maan en Karel genieten van een romantisch tripje
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
LEZEN: Maan doet exclusief haar verhaal na maandenlange radiostilte
Lees alle artikelen over Maan