100pmagazine Gooische Vrouwen
Zie ook:
Delen

FANS OPGELET: Makers Gooische Vrouwen zijn op zoek naar jou

Heb jij als fan van Gooische Vrouwen altijd al gedroomd van een rol in de serie? Lees dan snel verder, want dit is je kans!

Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi. De serie was van 2005 tot en met 2009 op televisie te zien en was een grote hit onder alle Nederlandse vrouwen. Daarna volgden twee films, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken. Het zijn daarmee twee van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia.

Geweldig nieuws

Een paar maanden geleden werd bekendgemaakt dat Gooische Vrouwen eind dit jaar terugkeert op televisie. Fans kunnen hun geluk niet op en ook alle acteurs en actrices hebben er ongelooflijk veel zin in. De makers van de serie komen nu met nóg meer leuk nieuws en dat is voor jou als fan misschien wel heel interessant. Ze zijn namelijk op zoek naar figuranten.

De producten zoeken mensen die bijvoorbeeld een lunchroom, restaurant of club bezoeken. Als je écht wilt opvallen, kun je jezelf ook aanmelden als edelfigurant. Je krijgt dan een rol mét tekst en je speelt een bezorger van een maaltijdenservice. Klinkt dit niet geweldig?

Bron: RTL en Beeld: ANP/Foto

Delen