100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Delen

Manager Mart Hoogkamer vertelt wat er écht aan de hand is

Mart gaat door een zware periode heen.. Zijn manager geeft meer informatie over zijn situatie.

Mart Hoogkamer

Het was dé meezing-hit van vorig jaar: ‘Ik ga zwemmen’. Nog steeds klinkt het feestnummer door heel het land keihard door de speakers als er ergens een feestje wordt gevierd.

De 25-jarige Mart geniet op dit moment met volle teugen van het succes van zijn zangcarrière. Een paar jaar geleden ging een video van een zingende Mart op het strand wereldwijd viral. Zijn cover van ‘Unchained Melody’ werd maar liefst meer dan 9 miljoen keer bekeken.

Rustiger aan doen

Mart moet het aankomende tijd iets rustiger aan gaan doen en blijft op doktersadvies een tijdje thuis. Eerder deelde hij er een heftig en emotioneel bericht over op Instagram. De zanger heeft ‘werk om te leven, leef niet om te werken’, naar eigen zeggen door elkaar gehaald. Het hele bericht lees je hier.

Manager

Ook zijn manager doet een boekje open over de situatie van Mart. Volgens zijn manager is hij niet alleen oververmoeid en moet hij op doktersadvies rust houden. “Voor Mart is zijn bekendheid toch wel een pittig dingetje”, onthult Robert in Story. “Dat hij overal wordt herkend.”

“Hij kan de McDonalds niet meer in zonder dat iedereen iets van hem wil”, vervolgt hij. “Dat is de keerzijde van de medaille. Hij moet een manier vinden om daarmee om te gaan. Daarom hebben we nu een mental coach ingeschakeld die hem daarbij kan helpen.”

“Hij moet alles verwerken. In de afgelopen twee jaar is er zoveel gebeurd. En dan het gevoel hebben altijd te moeten presteren, dat is best wat voor een jonge zanger. Die trein is nooit meer gestopt. En hij is heel erg prestatiegericht, wil altijd het beste uit zichzelf halen. Dat is mooi, maar kan soms ook lastig zijn. Daarom is het ‘t slimste om een maand, of misschien wel twee maanden, helemaal niets te doen”, sluit Robert af.

Wij wensen Mart veel sterkte in deze heftige periode en hopen dat hij er snel weer bovenop komt.

Bron: Shownieuws. Beeld: Instagram Mart Hoogkamer

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer