100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

ZIEN: Marco Borsato verschijnt vol trots op bijzonder persmoment

Het was gisteren een speciale dag voor Marco Borsato, maar in het bijzonder voor zijn zoon Luca. Tijdens een bijzonder persmoment kwamen vader ren zoon bij elkaar.

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlands zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Nadat Marco jaren geleden veel in het nieuws kwam in verband met misstanden bij The Voice Of Holland, besloten Marco en Leontine te gaan scheiden. De twee kwamen later weer even bij elkaar, maar zij leven nu al een hele tijd apart van elkaar.

Kinderen

Marco’s grootste trots zijn zijn kinderen. Zijn oudste zoon Luca is inmiddels alweer 24 jaar en heeft hetzelfde talent van zijn vader. Luca is ook een behoorlijk goede zanger en treedt maar wat te graag in de voetsporen van zijn beroemde vader. Hij produceert zelf muziek en hij lijkt goed op weg te zijn.

Er is veel vraag naar de carrière van Marco, maar Marco laat zelf niet heel veel van zich horen. Behalve dat hij zijn eigen limoncello op de markt gaat brengen. Luca was te gast in de podcast: Paul’s huisfeestje en daarin vertelde hij over de carrière van zijn vader. Er wordt hem gevraagd of hij, net als Sem van Dijk met Xander de Buisonjé, ook een nummer met zijn vader gaat uitbrengen. ‘Zit op dit moment niet in de planning. omdat mijn vader nog niet bezig is met nieuwe muziek of iets in die richting. Dus die, ja die houden mensen of nog tegoed voor een hele lange tijd of die komt nooit’, vertelt hij. Wel lijkt het hem heel leuk om dat ooit te gaan doen.

Vol trots tijdens persmoment

Op Instagram deelt oudste zoon Luca een aantal geweldige kiekjes van zichzelf, maar ook eentje samen met zijn vader. Samen houden ze vol trots een voetbalshirt omhoog waarop het bedrijf van Marco ‘Musica è bookings’ te zien is. De volgers van Luca vinden de foto’s geweldig en ze reageren dan ook massaal.

\Mooi om te zien, we missen je Marco!!!’, schrijft iemand onder de foto’s. Weer iemand anders reageert met: ‘Samen sterk, fijn om je pa zo te zien!’. Benieuwd naar de foto van vader en zoon? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Luca Borsato

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Marco Borsato