Na een jaar mediastilte komt Marco Borsato eindelijk met zijn hele verhaal
Zie ook:
Delen

Na een jaar mediastilte komt Marco Borsato eindelijk met zijn hele verhaal

Marco Borsato vertelt voor het eerst zijn hele verhaal na bijna een jaar stilte. Hij schuift aan tijdens een speciale editie van Linda's Wintermaand, dit werd zojuist bekend.

Marco Borsato in Linda’s Wintermaand

Zet zaterdag 13 maart, 20:00 uur maar in je agenda, want dan wordt er een speciale uitzending van Linda’s Wintermaand uitgezonden. Met dit keer niemand minder dan Marco Borsato te gast.

Hij neemt plaats op de bank bij Linda en is openhartiger dan ooit. Hij zal voor het eerst zijn hele verhaal vertellen, terugkijken op het afgelopen jaar, maar ook vooruit kijken naar de toekomst. Waar hoopt hij op en wat verwacht hij nog?

Linda de Mol is heel blij dat Marco bij haar plaats zal nemen. ‘Marco stond vorig jaar al hoog op mijn gasten-verlanglijstje dus ik ben heel blij dat het er nu toch van gaat komen. We kennen elkaar al ontzettend lang, ik denk al meer dan dertig jaar. Marco heeft een ongelooflijk zwaar, bewogen en misschien wel levensbepalend jaar achter de rug, waar ik alle tijd voor wil nemen. Hij is dan ook de enige gast in deze special van de Wintermaand.’

Scheiding van Leontine

Vorig jaar werd bekend dat Marco en Leontine zouden gaan scheiden. Na dat bericht hield Marco een jaar lang mediastilte en moest hij weer even tot zichzelf komen. Toch heeft Marco nog steeds ‘zijn’ Leontine in zijn hart. Zo postte hij afgelopen Valentijnsdag een romantische video voor Leontine, waarin hij haar opnieuw de liefde verklaarde.

Zijn moeder Mary wordt vaak gevraagd naar de relatiestatus van haar zoon, maar eerder wilde ze hier nooit iets over kwijt. Ze zei destijds bij Jinek: ‘Ik ben een kreeft, en ik ben veranderd in een leeuw. Ik bescherm mijn jongen. Ik heb mijn kracht en vechtlust verandert in zwijgen. Zwijgen is goud en dat is het hele normaal voor mij, voor nu.’ Daar lijkt toch verandering in te komen, want gisteren heeft Mary toch iets losgelaten over de mogelijke liefdesreünie tussen de twee, dat lees je hier.

 

Beeld: Instagram Marco Borsato, Bron: Talpa

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato