100%NL Magazine Marieke Elsinga

Marieke Elsinga pronkt vol trots met groeiende babybuik

Marieke Elsinga is in blijde verwachting en showt vol trots haar groeiende babybuik.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke.

Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo is ze vaak te zien bij RTL Boulevard, deed ze mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice.

Vriend

Al weer een paar jaar is Marieke dolgelukkig met haar vriend Sander. In één van de edities van &C vertelde Marieke toen in haar column: ‘Ik zou het heel leuk vinden om moeder te worden, kindjes te krijgen.’ En die droom van Marieke komt nu uit!

Na een tijdje afwezig te zijn geweest kwam Marieke terug in de studio met een knaller: ze is in verwachting! ‘Ik ben heel blij dat het nu bekend is’, jubelde een dolgelukkige Marieke.

Babybuik

De weken tikken door en het babybuikje van Marieke begint te groeien. De mama-to-be is apetrots! Tijdens een fotoshoot bij fotograaf William Rutten is haar buikje goed te zien. Ze is stralend zwanger!

‘Van de voorkant zie je niks. Maar van de zíjkant!’

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga