100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Marieke Elsinga laat schaamte los en deelt hilarisch moedermoment

Marieke is inmiddels een paar maanden moeder en daar hoort kolven ook bij. Bij gebrek aan tijd en ruimte, kan dat natuurlijk ook gewoon op de fiets.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke.

Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo is ze jaren te zien geweest bij RTL Boulevard, deed ze mee aan Expeditie Robinson en is ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice.

Moedermomentje

Momenteel is Marieke alweer een tijdje weg van haar werk, in verband met haar zwangerschapsverlof. De presentatrice beviel twee maanden geleden van een zoontje, Jip en daar geniet zij met volle teugen van. Al is het moederschap niet altijd rooskleurig. Daar vertelde Marieke openhartig over in een Instagrampost. Dit keer deelt zij een eerlijk en hilarisch moedermomentje in haar Instagramstory. Het was namelijk het moment om te kolven, maar Marieke was aan het fietsen. Zij denkt graag in oplossingen en die vond zij nu dus ook. Terwijl Marieke zich van plek naar plek verplaatste, was zij tegelijkertijd aan het kolven. ‘Funfact: kolfapparaat in m’n bh op de fiets. Sta ik nu onder een viaduct uit m’n bh te halen’, schrijft zij onder de video. Wat goed dat zij dat zo heeft aangepakt. Heerlijke oplossing.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga