100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

Zo zit het echt tussen Marieke Elsinga & Mark Rutte!

In het nieuwste 100%NL Magazine lees je een openhartig interview met Marieke Elsinga en Nick & Simon. In het interview vertelt Marieke dat het tussen haar en Minister-President Mark Rutte harstikke goed klikt!

We konden dus ook niet anders dan haar vragen wanneer er een liefdesbaby komt met Mark Rutte. Hierop antwoordde zij lachend het volgende: “Mark is een hele leuke, aimabele en vriendelijke man, maar er is niks amoureus tussen ons. We hadden een te gekke fotoshoot en interview samen en het klikte hartstikke goed tussen ons. Het is grappig dat iedereen ernaar blijft vragen.”

En dan blijkt dat niet alleen wij, maar ook Nick & Simon nieuwsgierig naar de twee zijn, want Nick vraag direct of ze nog contact hebben en of ze elkaars nummer hebben. Mariekes antwoord op beiden vragen: “Nee.” Waarop ze vervolgt: “En ik heb hem ook al een hele tijd niet meer gesproken.”

Ondanks dat we het stiekem superleuk hadden gevonden, kunnen we dus concluderen dat er geen romance is ontstaan tussen de twee. Maar… in het interview vertellen Marieke, Nick & Simon wel andere leuke verhalen. Benieuwd geworden? Haal het magazine dan snel in huis!

Beeld: William Rutten

Delen

Meer over Marieke Elsinga

Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: 'Bijna 12 jaar...'
Marieke Elsinga neemt emotioneel afscheid: ‘Bijna 12 jaar…’
FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
FOTO: Déze Bekende Nederlander lijkt als twee druppels water op Marieke Elsinga!
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga