100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

FOTO: Zoveel lijkt Marieke Elsinga op haar moeder

Marieke deelt nooit een foto met haar vriend en bíj́na nooit met haar moeder. Toch hebben wij een paar leuke kiekjes kunnen vinden.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Lookalike

Op Instagram deelt Marieke berichten over haar werk, haar kat en zoon Jip, maar degene die wij bijna nooit voorbij zien komen, zijn haar vriend en overige familieleden. Toch hebben wij wat foto’s van Marieke’s moeder kunnen vinden en die zijn té leuk. Als wij de selfie van Marieke en haar moeder zien, kunnen wij wel een inschatting maken van hoe Marieke er later uit zal komen te zien. Wat lijkt zij veel op haar moeder zeg.

En die foto van vroeger: het lijkt net alsof wij Marieke met een kindje voor zich zien, maar het is toch echt haar moeder met Marieke als baby. Geweldige foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
ZOET: Marieke Elsinga deelt nieuwe foto van haar zoon Jip met Mattie
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga