100%NL Magazine Marieke Elsinga
Delen

HEFTIG: Marieke Elsinga showt haar ‘nieuwe haren’ na bevalling

Veel moeders zullen de struggle wel herkennen: je nieuwe babyhaar na een zwangerschap. Op Instagram deelt Marieke Elsinga haar nieuwe coupe.

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga verwierf nationale bekendheid als de co-host naast Mattie & Wietze op Q-music. In 2018 vormde ze met Mattie Valk een dynamisch radioduo voor hun show ‘Mattie & Marieke’. Naast haar radio-carrière, heeft Marieke ook indruk gemaakt op televisie. Ze nam deel aan ‘Expeditie Robinson’ enkele jaren geleden, leverde haar expertise als jurylid in ‘I Can See Your Voice’ en schitterde als teamcaptain in het entertainende programma ‘Fout maar Goud’.

Zoon Jip

Samen met haar vriend Sander heeft Marieke een zoon genaamd Jip. Jip is met zijn bolle wangetjes en en blonde haartjes een echt schatje en laat alle harten smelten. Wát een poppie! Benieuwd hoe Jip er vandaag de dag uitziet? Dat zie je hier.

Met Sander is Marieke inmiddels alweer een aantal jaar samen en nog altijd is ze heel erg verliefd. Hoewel Marieke tot over haar oren verliefd is op Sander, deelt zij nooit foto’s met hem op social media. Gelukkig voor ons heeft ze toch één foto met hem gedeeld, die foto zie je hier.

Nieuwe haren

Op Instagram neemt Marieke Elsinga haar volgers veelvuldig mee in haar privéleven. Vaak zijn het kiekjes van haar zoon Jip, kat Kiki of haar werk, maar vandaag iets wat we nog niet eerder zagen bij Marieke. Na haar zwangerschap heeft Marieke ontzettend veel nieuwe haren gekregen, iets wat veel moeders zullen herkennen. Bij Marieke is het zóveel dat het lijkt alsof ze een heel nieuw kapsel heeft laten aanmeten.

‘Gelukkig nieuw haar’, schrijft Marieke bij het kiekje. Wow! Wat is het veel! Je ziet de foto van Marieke hieronder.

100%NL Magazine Marieke Elsinga

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen