100%NL Magazine Marieke Elsinga
Zie ook:
Delen

ZIEN: Apetrotse Marieke Elsinga showt groeiende babybuik

Marieke Elsinga is in blijde verwachting en showt vol trots haar groeiende babybuik!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga werd bekend bij het grote publiek als side-kick van Mattie & Wietze bij Q-music. In 2018 begon ze samen met Mattie Valk haar eigen radioprogramma: Mattie & Marieke. Inmiddels horen we Marieke niet alleen meer op de radio, maar zien we haar ook heel veel op televisie. Zo deed ze jaren geleden mee aan Expeditie Robinson en was ze een vast jurylid tijdens I Can See Your Voice. Één ding is zeker: Marieke doet altijd alles vol overgave en dat is geweldig om te zien.

Tweede kindje onderweg

Vorige week maakte Marieke het leukste nieuws van dit jaar tot nu toe bekend: er is een tweede kindje op komst! Haar zoontje Jip wordt dus grote broer. Marieke kon op ontzettend veel leuke reacties rekenen.

Ook maakte Marieke gelijk bekend wat het wordt: haar tweede kindje wordt een meisje! Hoe leuk. Zelf is Marieke hier dolenthousiast over: ‘Mijn voorgevoel was heel erg een meisje. Ik zei echt meteen tegen Sander toen ik de test had gedaan: ‘Ik heb het gevoel dat het een meisje is, maar het is natuurlijk gewoon vijftig procent kans.’

Groeiende babybuik

Het tweede kindje van Marieke en Sander wordt verwacht in augustus en inmiddels begint de babybuik van Marieke flink te groeien. Op Instagram deelt een apetrotse Marieke haar groeiende babybuik.

Bij de 2 foto’s schrijft ze: ‘Don’t believe everything you see on Instagram peeps. It’s all about the angle.’

100%NL Magazine Marieke Elsinga

Bron en Beeld: Instagram Marieke Elsinga

Delen

Meer over Marieke Elsinga

WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
WHAAT: Gaat Marieke Elsinga binnenkort trouwen?
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Ophef rond Marieke Elsinga na ongepaste opmerking
Lees alle artikelen over Marieke Elsinga