100%NL Magazine Frans en Mariska Bauer
Zie ook:
Delen

Mariska Bauer straalt: ‘Ik heb Frans dan eindelijk zover gekregen’

Mariska dacht heel even dat een kleine droom van haar uit zou komen, maar Frans moet er nog even een nachtje over slapen...

Mariska Bauer

Na een hele heftige periode met veel onzekerheid en revalidaties probeert Mariska Bauer het leven weer zo goed als mogelijk op te pakken. En dat doet ze natuurlijk samen met haar mannen.

Gezin

Samen met haar steun en toeverlaat Frans Bauer heeft Mariska een prachtig gezin met vier zonen:  Jan, Frans jr., Christiaan en Lucas. En met zulke vier leuke jongens thuis was het nog maar de vraag wanneer er uitbreiding zou komen bij het gezin. Inmiddels hebben Frans en Mariska nóg meer kinderen in huis in de vorm van schoondochters. Die zie je hier.

Eindelijk

Mariska deelde gisteren een reeks stralende foto’s op Instagram. Zij houdt hier een kip vast en niet zonder reden. Mariska wilde er namelijk een paar meenemen naar huis. ‘Ik wil al een paar jaar een kippenhok met kippen. Lijkt me zo gezellig en leuk om elke dag verse eitjes te kunnen rapen, de kippen die dan zo gezellig door de tuin lopen en bij je op schoot kunnen zitten van die echte kroelkippen. Vandaag heb ik frans dan eindelijk zover gekregen dat hij mee ging kijken, maar ……. Ik heb hem nog niet mee’, schrijft zij erbij. Mariska houdt duidelijk van veel gezelligheid in huis. Samen met haar man, zoons, schoondochters, hondje én misschien wel kippen, wordt het een dolle boel.

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
WOW: Mariska Bauer overladen met complimenten na sexy fotoshoot
GEWELDIG: Groot feest in huize Bauer!
GEWELDIG: Groot feest in huize Bauer!
Lees alle artikelen over Mariska Bauer