100%NL Magazine Mart Hoogkamer
Zie ook:
Delen

Mart Hoogkamer geeft statement af na aanhoudende heftige geruchten

Mart Hoogkamer reageert op heftige geruchten. Hij geeft in een uitgebreide verklaring een statement af waardoor hij zorgt voor duidelijkheid

Mart Hoogkamer

Zo’n 2 jaar geleden brak Mart Hoogkamer door, toen hij op het strand in Carihuela het nummer ‘Unchained Melody’ van The Righteous Brothers zong. Eerder deed hij al mee aan het programma ‘Holland’s Got Talent’, maar daar werd hij tweede. Na zijn succesnummer op het strand, is hij binnen no-time internationaal bekend geworden.

Gezondheid

De zanger sukkelt al een tijdje met zijn gezondheid en moest de laatste weken een aantal optredens verplaatsen. Daarentegen was hij wel gewoon te zien in een live-uitzending op SBS6, waarin de nieuwe WK-hit werd gekozen. Blijkbaar zorgde dit voor heftige geruchten en dus willen Mart en zijn management de lucht klaren.

Statement

“In de afgelopen dagen bereikte ons diverse berichten m.b.t. de gezondheid van Mart Hoogkamer”, beginnen ze in het statement. “Gezien het speculatieve karakter van de inhoud van sommige berichten, maken we graag van de gelegenheid gebruik u feitelijk te informeren en een indruk te geven van de verschillende afwegingen.”

“Een paar maanden geleden is Mart gevraagd voor de hoofdrol in het succesvolle SBS6-programma ‘I want your song'”, vervolgen ze. “Het betrof een eervolle uitnodiging, omdat in het programma het nieuwe officiële KNVB WK-lied zou worden verkozen. Op de dag van de live uitzending stond een concert gepland. Na zorgvuldige overweging en overleg met belanghebbenden is besloten de medewerking aan het programma toe te zeggen en het concert te verplaatsen.”

Het management van Mart legt uit waarom hij nog enkele optredens heeft moeten verplaatsen. “De tournee ‘Met een lach en een traan’ is zijn allereerste tournee, waarbij hij een 2,5 uur durende performance op het podium brengt. Bij start van de tournee werd duidelijk dat de inspanningsbelasting in combinatie met de planning, onvoorzien, niet juist bleek. Om de fans allemaal een gelijkwaardige beleving te gunnen, die niet minder dan 100% mocht zijn, is besloten een aantal voorstellingen te verplaatsen.”

“Door ziekte heeft Mart afgelopen week, op doktersadvies, een aantal voorstellingen moeten afzeggen. Ook deze voorstellingen zijn allemaal verplaatst. Afgelopen week, aan het einde van een week van ziekte, stond de live uitzending van ‘I want your song’ gepland. Een langdurige belasting van een aangetaste stem, kan lange termijn gevolgen hebben. De hoeveelheid zang van Mart, in het programma, werd beperkt. Op die basis en afgewogen professioneel advies werd de mogelijkheid tot medewerking getoetst en akkoord bevonden.”

“Door de onhandige samenloop van gebeurtenissen en het onterecht gelijkstellen van inspanningen wordt er een indruk gecreëerd, dat er andere redenen zouden zijn. Mocht deze indruk zijn ontstaan, dan vertrouwen we erop, dat deze toelichting dit heeft weggenomen. Mart kijkt uit naar beterschap en betere tijden om de voorstellingen met veel plezier te kunnen inhalen”, sluiten ze af.

Kapot

Hoewel hij zaterdagavond in een live-uitzending zijn nieuwe WK-lied zong, ging hem dat niet gemakkelijk af, vertelde hij voor de camera van Shownieuws. “Ik heb nu net drie keer het liedje gedaan en ik ben gewoon helemaal kapot”, aldus Mart.

Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Mart Hoogkamer

WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
WOW: Te gekke carrièreswitch voor Mart Hoogkamer
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Binnenkijken in het paleis van Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer!
Lees alle artikelen over Mart Hoogkamer