100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

Martien Meiland ontsnapt aan ‘bloederig ongeluk’

De familie Meiland is weer volop aan het klussen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Voor Martien was het bíj́na einde oefening..

Martien Meiland

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud. Het moge wel duidelijk zijn dat verbouwen en klussen in het bloed zit bij de Meilandjes, want momenteel zijn zij weer een nieuwe woning aan het verbouwen. Zij zitten in ieder geval nóóit stil.

Ontsnappen aan ongeluk

Martien Meiland staat bekend om de hysterische geluiden die hij maakt. Of dat nou is wanneer hij een spin ziet, of ontsnapt aan een ongeluk; het gegil en de gekke geluiden zijn altijd hetzelfde en hilarisch voor alle kijkers. Terwijl Martien en de rest van het gezin aan het klussen waren in de nieuwe woning, valt er een grote plank nét naast Martien zijn hoofd. Hij geeft een harde gil. ‘Doe niet zo raar joh’, roept hij. ‘Ja het schoot ineens naar beneden’, zegt Erica op een rustige toon. ‘Het gaat toch goed?’, vraagt Erica. ‘Ja, gelukkig wel’. ‘Voor hetzelfde geld lig je hier met allemaal bloed. Maarja, ja, dan sta je bijna gewoon te trillen. Ken je dat? Dat je zo schrikt, dat je benen helemaal gaan trillen’, zegt Martien geschrokken. ‘Dat heb jij al heel snel’, antwoordt Maxime daarop. Het lijkt erop dat de schrik van Martien erger was dan het hele ongeluk, maar gelukkig is het allemaal goedgekomen.

Bron en Beeld: Shownieuws.

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland