100%NL Magazine Martien Meiland
Zie ook:
Delen

Fans Chateau Meiland opgelet: Martien vertelt wanneer zij stoppen!

De Meilandjes zijn al heel wat jaren op tv, maar er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Martien geeft duidelijkheid over wanneer zij stoppen met het programma.

Martien Meiland

Samen met Erica, Maxime en Montana behoort Martien tot één van de bekendste families van Nederland: de familie Meiland. Er gaat geen week voorbij dat de familie Meiland niet in het nieuws is en het lijkt erop dat alles wat ze aanraken verandert in goud. Het moge wel duidelijk zijn dat verbouwen en klussen in het bloed zit bij de Meilandjes, want zij verbouwen de ene na de andere woning. De familie zit in ieder geval nóóit stil.

Het einde

In de wintereditie van Showbuzz beantwoordt Martien de vraag waar hij over vijf jaar denkt te staan en zijn antwoord is duidelijk. ‘Dan is Chateau Meiland wel klaar. We hebben nu ook ons pension Code Rosé en voorlopig gaan we hiermee door. Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Op een gegeven moment word je leven natuurlijk beperkter. We wonen heerlijk, maar wie weet, gaan we ooit nog verhuizen. We zouden graag met z’n allen willen samenwonen. Maar ik zou dat niet weer willen laten zien op tv, want we zijn nu al zo vaak verhuisd’, laat hij weten.

Martien vertelt over het einde van het immens populaire programma. ‘Er gaat een tijd komen. Over één of twee jaar, dat we het welletjes gaan vinden. Dus over vijf jaar is het sowieso allemaal klaar.’

Met pensioen

Als Chateau Meiland over een paar jaar stopt, heeft Martien een leeftijd bereikt waarop hij met pensioen kan. Als hij de vraagt krijgt of hij dan weer in het buitenland wil wonen, zegt hij: ‘Nee ik ga niet meer in het buitenland wonen, niet permanent. Het blijft wel gewoon in Noordwijk voor mij, ik ga het hier niet meer verlaten. Iedereen is nu zo dichtbij.’ Wij kunnen er dus vanuit gaan dat Chateau Meiland over een paar jaar van de buis is én dat Martien en Erica daarna in Nederland van hun pensioen gaan genieten…

Bron en Beeld: de wintereditie van Showbuzz

Delen

Meer over Martien Meiland

Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
Voor dit gigántische bedrag verkopen Martien en Erica Meiland hun villa
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
WAIT WHAT?! Deze bekende Nederlander is familie van Martien Meiland
Lees alle artikelen over Martien Meiland