Mary Borsato vertelt over situatie rondom Marco 'Al die narigheid'
Zie ook:
Delen

Mary Borsato vertelt over situatie rondom Marco ‘Al die narigheid’

Mary Borsato deelt een update over situatie rondom Marco en vertelt hoe het met hem gaat.

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlands zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Nadat Marco jaren geleden veel in het nieuws kwam in verband met misstanden bij The Voice Of Holland, besloten Marco en Leontine te gaan scheiden. De twee kwamen later weer even bij elkaar, maar zij leven nu al een hele tijd apart van elkaar. Wel gaan de twee nog als vrienden met elkaar om.

Mary Borsato over situatie Marco

Marco werd vorig jaar aangeklaagd vanwege ontucht met een minderjarig meisje en die rechtszaak loopt nog steeds. Helaas voor Marco kan hij nu niets anders doen dan wachten. Mary Borsato heeft deze week openhartig verteld over haar zoon Marco Borsato, in weekblad Story: “Het duurt allemaal heel lang. We moeten meer geduld hebben. Het is iets waar we geen invloed op hebben. En als ik zie wat er überhaupt aan rechtszaken nog behandeld moet worden, dan denk ik: er zijn niet genoeg vakmensen. Maar ik zie aan Marco dat hij het geduld heeft.”

Ze vervolgt met: “Ik ben zijn moeder en ik ben er voor hem. We hebben een heel fijn contact met elkaar. Dat is het belangrijkst. En we blijven positief. Het is ook niet dat ik Marco moet opvrolijken. Integendeel. Hij heeft godzijdank een positieve instelling en daar redt hij het mee. Net als ik altijd gedaan heb. We zijn er voor elkaar. Aan al die narigheid denken we niet.”

Bron: Weekblad Story, Shownieuws. Beeld: Instagram Mary en Marco Borsato.

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato