100%NL Magazine Max Verstappen Kelly Piquet
Zie ook:
Delen

Foto van Max Verstappen en bonusdochter Penelope gaat viral

Naar de Grand Prix van Australië had Max Verstappen een hele bijzondere gast meegenomen. Wat is dit geweldig om te zien.

Max Verstappen

Max Verstappen is het jonge talent wat de Formule 1-wereld compleet op zijn kop heeft gezet. Zijn naam is wereldwijd bekend en als jongste coureur ooit in de koningsklasse verbreekt hij keer op keer records. Inmiddels heeft hij al 3 wereldtitels op zijn naam staan, en zo te zien zullen dat er nog meer worden!

Kelly Piquet

Sinds het einde van 2020 heeft Max zijn hart verloren aan de bloedmooie Kelly Piquet. Sinds Max en Kelly een relatie zijn begonnen delen ze liefdevolle momenten, niet alleen met zijn tweetjes, maar ook met Kelly’s dochter Penelope. Max en Penelope hebben een bijzondere band opgebouwd en genieten van kostbare momenten samen. Het is duidelijk dat de liefde tussen Max, Kelly en hun gezin in volle bloei staat!

Viral

Vorig weekend was Max aanwezig tijdens de Grand Prix van Australië en hij nam een bijzondere gast mee: zijn bonusdochter Penelope. Hand in hand liepen Max en Penelope op het terrein en daar is een foto van genomen. Dit prachtige kiekje gaat viral en wij snappen wel waarom. Max straalt met zijn bonusdochter aan zij zijde. Mooi om te zien.

Bron en Beeld: Instagram Maxv1stappen

Delen

Meer over Max Verstappen

CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
CUTE: Dochter Kelly Piquet omhelst Max Verstappen bij overwinning
Max Verstappen gaat voor nieuwe look met lange blonde lokken!
Max Verstappen gaat voor nieuwe look met lange blonde lokken!
Lees alle artikelen over Max Verstappen