100%NL Magazine Max Verstappen
Zie ook:
Delen

Max en Kelly na geweldig nieuws: ‘Een weekend om te herinneren’

Max Verstappen en Kelly Piquet hebben een weekend achter de rug die ze zich voor altijd zullen herinneren. Dit alles na geweldig en historisch nieuws.

Max Verstappen en Kelly Piquet

Max Verstappen en Kelly Piquet zijn sinds het einde van 2020 een stel. De kans dat het stel elkaar heeft ontmoet op het racecircuit is groot, want naast Max is Kelly ook een bekende in de racewereld. Haar vader, Nelson Piquet, is drievoudig wereldkampioen Formule 1 en haar ex-man is ook een racer. Met hem kreeg zij een dochtertje Penélope. Sinds Max en Kelly een stel zijn, delen zij de leukste momenten met elkaar en met Kelly’s dochter, waar Max het heel goed mee kan vinden.

Geweldig nieuws

Het afgelopen weekend maakte Max Verstappen het ondenkbare waar: na een historische race op het circuit van Monaca wist hij er vandoor te gaan met de winst. Na zijn winst wordt Max over de hele wereld geprezen vanwege deze geweldige prestatie. Want het winnen van de race van het afgelopen weekend was echt niet zo gemakkelijk. Door de hevige regenval tijdens de race ontstond er chaos. Gelukkig wist Max zijn hoofd koel te houden en wist hij uiteindelijk de winst op zijn naam te noteren!

Weekend om te herinneren

Op Instagram blikt Kelly terug op een onvergetelijk weekend. Ze deelt in een post een aantal prachtige kiekjes van zichzelf, maar natuurlijk ook van haar grote liefde Max. Het is fijn te zien dat de twee nog altijd zo’n goede relatie hebben.

‘Another weekend to remember.’

Kelly is duidelijk maar wat trots op haar vent, en dat mag ze ook zeker zijn! Wij zijn ook heel erg trots op Max!

Bron en Beeld: Instagram Kelly Piquet

Delen

Meer over Max Verstappen

FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
FOTO: Max Verstappen en Kelly Piquet delen nieuwe, verliefde selfie
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Kelly Piquet en dochter beleven prachtige momenten in Tokio!
Lees alle artikelen over Max Verstappen