Zo zag Máxima er uit tijdens haar eerste Koninginnedag in Nederland!
Delen

Zo zag Máxima er uit tijdens haar eerste Koninginnedag in Nederland!

Al meer dan 20 jaar geleden verscheen koningin Máxima voor de eerste keer op Koninginnedag. We nemen een kijkje terug in de tijd!

Debuut koningin Maxima

Vandaag is het al 21 jaar geleden dat koningin Máxima voor de eerste keer bij Koninginnedag verscheen in 2002. De kersverse bruid maakte deze dag haar eerste debuut. Máxima zou echter in 2001 al aanwezig zijn bij deze feestdag als verloofde van koning Alexander. Dit ging jammer genoeg niet door, vanwege de MKZ-crisis. Gelukkig mocht ze er het jaar daarop weer bij zijn voor haar debuut op deze grote dag. Maar niet alleen voor Koningin Máxima was dit een spannende dag. Prinses Laurentien maakte deze zelfde koninginnedag ook haar eerste debuut. En hiernaast was ze ook nog eens zwanger!

Gele ensemble

Jammer genoeg voor Máxima werd deze eerste koninginnedag doorgebracht in slechte weersomstandigheden. Dit hield haar echter niet tegen om er zomers bij te lopen. Ze verscheen in een prachtige gele ensemble met een bijpassende gele “relevé” (een hoed met een open en neergeslagen rand). Wij zijn hartstikke benieuwd hoe Máxima deze Koningsdag zal verschijnen.

Op naar een hopelijk zonnige Koningsdag dit jaar!

Beeld: ANP Foto

Delen

Meer over Koningin Máxima

Dít wist jij nog niet over de trouwjurk van Koningin Máxima!
Dít wist jij nog niet over de trouwjurk van Koningin Máxima!
ZIEN:  Hondje Mambo steelt de show tijdens jaarlijkse fotosessie van de Oranjes
ZIEN: Hondje Mambo steelt de show tijdens jaarlijkse fotosessie van de Oranjes
Lees alle artikelen over Koningin Máxima