100%NL Magazine Maxime Leroy
Zie ook:
Delen

ZIEN: Maxime en Leroy vieren 1 jaar huwelijk met nooit eerder vertoonde trouwfoto’s

Het is alweer 1 jaar geleden dat Leroy Molkenboer en Maxime Meiland in het huwelijksbootje stapten.

Maxime Meiland

Haar achternaam verklapt het al: Maxime Meiland is een van de gezinsleden van de meest bekende familie van Nederland. Want wie kent ze niet: de Meilandjes. Na het ongekende succes met hun programma ‘de Meilandjes’ houdt het voorlopig nog niet op voor Martien, Erica, Montana en Maxime. De autobiografieën vliegen over de toonbank en ook de met zorg ontwikkelde wijn wordt veelvuldig gedronken. Alles wat de Meilandjes oppakken of bedenken groeit uit tot een succes!

Sprookjeshuwelijk

Op een waanzinnige locatie ergens in Nederland vond het alweer een jaar geleden plaats: het sprookjeshuwelijk van Maxime en Leroy. Omringd door vrienden en familie beloofden Maxime en Leroy elkaar eeuwige trouw. En die eeuwige trouw duurt alweer 1 jaar!

1 jaar getrouwd

Op Instagram staan de tortelduifjes stil bij hun 1-jarig huwelijksjubileum. Het jaar is omgevlogen en nog altijd zijn Leroy en Maxime heel erg gelukkig samen met hun twee kinderen in een prachtige woning.

‘1 jaar getrouwd met de liefste.’

Zo’n eerste mijlpaal laat je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij gaan en dus deelt Maxime een aantal nooit eerder vertoonde foto’s op haar social media. Zowel Leroy als Maxime zag er waanzinnig uit en straalde op die mooie dag! Heerlijk om even terug te blikken.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
LEZEN: Maxime Meiland zwanger van derde kindje?
Lees alle artikelen over Maxime Meiland