100%NL Magazine Maxime meiland babybuik

Leroy viert eerste Vaderdag met Claire en Maxime deelt foto van haar babybuik!

Maxime Meiland is gelukkiger dan ooit! Met een baby in de buik, een superlieve dochter en natuurlijk haar vriend Leroy Molkenboer als steun en toeverlaat gaat het Maxime voor de wind. Gister vierde het gezin de eerste Vaderdag van Leroy die stapelgek is op zijn bonusdochter Claire.

Eerste Vaderdag

‘Mijn eerste Vaderdag. Onwijs gek op deze kleine meid’, schrijft Leroy bij een foto van hem en Claire. Claire heeft geen contact met haar eigen vader die destijds wilde dat Maxime het kindje weg zou laten halen. Claire ziet Leroy dan ook als haar papa en de twee zijn stapelgek op elkaar. Zo mooi om te zien!

Broertje of zusje

Een volger van Leroy schrijft onder de foto “Geweldig om te zien hoe je niet alleen mama, maar ook meteen haar dochter hebt omarmd.” Claire wordt in augustus alweer 4 jaar oud en mag in september voor het eerst naar de grote school! Rond die tijd mag ze ook haar broertje of zusje verwelkomen. In maart maakte Maxime bekend zwanger te zijn van haar tweede kindje.

Dagje zwemmen

Leroy, Maxime en Claire waren lekker een dagje naar het zwembad. Naast een paar leuke zwemfoto’s deelde Maxime ook een foto van haar babybuik. Die is al aardig aan het groeien! Het lijkt erop dat ze nog maar een paar maandjes moet wachten op haar tweede kindje.

Bron en Beeld: Instagram