100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

VIDEO: Maxime Meiland eerlijk over uitgelekt naaktfilmpje: ‘Niet over risico’s nagedacht’

In het programma 'Who's That Girl' vertelde Maxime Meiland open en eerlijk over haar uitgelekte naaktfilmpje van jaren geleden.

Maxime Meiland

Haar achternaam verklapt het natuurlijk al: Maxime Meiland is één van de gezinsleden van de wellicht meest bekende familie van Nederland: de Meilandjes. Wij kunnen het ons niet voorstellen dat er één iemand in Nederland is die niet van de Meilandjes heeft gehoord, onmogelijk toch?

Tijdens de opnames van de realityserie van de Meilandjes leerde Maxime cameraman Leroy kennen. De vonk sloeg over, de twee raakten zwanger en zijn inmiddels ook gelukkig getrouwd.

Verhuizen

Alsof Maxime het nog niet druk genoeg heeft, besloot ze een aantal weken geleden samen met Leroy om nóg een keer te gaan verhuizen. Het stel woont nog geen jaar in hun huidige villa in Noordwijk. Ze hebben hun huidige woning te koop gezet voor maar liefst 2.195.000 euro. Een hoop geld, maar daar krijg je dan ook wat voor. De villa is supergroot, heeft een zwembad en een groot grasveld. Benieuwd naar de prachtige inrichting van Maxime? Kijk dan hier snel om de woning te bekijken!

Naaktfilmpje

De familie Meiland staat niet alleen bekend om hun geweldige klus-kwaliteiten, ook zijn ze altijd eerlijk. Ook als het wel eens niet goed uit komt… Je weet precies wat je aan ze hebt.

De makers van het immens populaire programma ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’, hebben een nieuw, soortgelijk programma gemaakt: Who’s That Girl. In dit programma brengen ze het levensverhaal van bekende Nederlandse vrouwen. Één van die vrouwen is Maxime Meiland. Op Instagram deelt Maxime een fragment uit haar aflevering, waarin ze bijzonder openhartig en eerlijk is over een uitgelekt naaktfilmpje van een aantal jaar geleden.

Maxime: ‘Dat naaktfilmpje dat kwam omdat ik toen met een jongen op MSN aan het praten was en die kwam uit Sassenheim, en die vroeg dat mij op een gegeven moment. En toen heb ik dat gewoon gedaan. Ja, niet er over nagedacht. De risico’s… en misschien ook achteraf gezien toch op zoek naar een soort bevestiging.’ De video werd rondgestuurd en dat ging Maxime niet in de koude kleren zitten. ‘Ik vond het echt verschrikkelijk’, laat ze weten. ‘Ik wou ook helemaal niet meer naar school.’

Benieuwd naar het fragment? Je ziet het hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland