Binnenkijken nu het nog kan bij Maxime Meiland en Leroy Molkenboer
Zie ook:
Delen

Binnenkijken nu het nog kan bij Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Maxime en Leroy wonen nog maar een paar maanden in deze gigantische villa, maar zij hebben besloten nu alweer te gaan verhuizen. Benieuwd hoe de woning er vanbinnen uitziet? Wij laten de foto's zien.

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als de jongste dochter van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime met de rest van de familie hun televisiedebuut. De familie heeft na die verbouwing nog veel andere verhuizingen en verbouwingen op hun naam staan.

Vorig jaar zomer trouwde Maxime met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime een dochter, Claire. Met Leroy kreeg zij vorig jaar haar tweede dochter, Vivé. Het gezin woonde een paar maanden samen in Noordwijk, maar heeft kort daarna besloten opnieuw te gaan verhuizen. Hun droomhuis stond te koop, dus het stel is hun droom achterna gegaan en heeft het gekocht.

Binnenkijken

Het huis van Maxime en Leroy in Noordwijk blijkt toch niet hun droomhuis te zijn, want na een paar maanden hebben zij besloten weer opnieuw te gaan verhuizen. Waar het gezin naartoe gaat, is nog niet helemaal bekend. Wel staat hun huidige woning al te koop en de foto’s staan online.

De woning is echt ongelooflijk groot en naast heel veel ruimte, beschikt het gezin hier ook over een groot grasveld met zwembad. De woning heeft vanbinnen veel opvallende kleuren. Zo zijn de muren in de woonkamer groen, in de keuken rood en in de slaapkamer bruin. De slaapkamers van de meiden zijn volledig roze en die zien er dan ook super uit. De Meilandjes zouden de Meilandjes niet zijn als zij geen wijnkelder hebben, dus ook die zit onder dit huis. Wat ons opvalt, is dat alle kamers in deze woning heel groot zijn. Of Maxime, Leroy en haar kinderen nu iets kleiner gaan wonen, is niet bekend.

Benieuwd naar de foto’s van de woning? Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: onsaanbod.nl

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland