100%NL Magazine Maxime Meiland vrijgezellendag
Zie ook:
Delen

OM TE GIEREN: Uitbundige Maxime Meiland geniet van vrijgezellendag!

Afgelopen weekend ging aanstaande bruid Maxime Meiland helemaal los tijdens haar vrijgezellendag!

Maxime Meiland

Maxime Meiland was nog maar een klein meisje toen ze voor het eerst op de Nederlandse tv verscheen. In 2006 besloten Martien en Erica Meiland mee te doen aan het programma ‘Ik Vertrek’. Het gezin met Martien, Erica -en de toen nog kleine- Montana en Maxime vertrokken toen ook naar Frankrijk. In 2019 durfde de familie opnieuw het avontuur aan te gaan en pakten ze opnieuw hun koffers in om naar het zonnige Frankrijk af te reizen.

Trouwen!

Tijdens de opnames van ‘Chateau Meiland’ was Maxime niet alleen heel druk met het klussen aan het kasteel, maar liet ze ook haar oog vallen op de leuke cameraman Leroy! De twee leerden elkaar kennen en kwamen erachter dat ze elkaar wel heel erg leuk vonden. Inmiddels zijn Maxime en Leroy alweer een aantal jaar samen en vormen ze een hecht gezin met dochters Claire en Vivé.

Leroy is zó gek op ‘zijn’ Maxime dat hij in maart 2022 de stoute schoenen aantrok en op zijn knieën ging. Hij vroeg Maxime ten huwelijk. Natuurlijk zei ze volmondig ja! Foto’s van het romantische aanzoek zie je hier.

Vrijgezellendag

Afgelopen weekend was het een heel speciaal weekend voor Maxime, ze werd namelijk verrast door haar vriendinnen met een vrijgezellendag! Op Instagram is Maxime nog helemaal aan het nagenieten en deelt ze foto’s en video’s.

Op de video’s zien we een uitbundige Maxime die helemaal los gaat in de grachten van Amsterdam. Ook tijdens het diner in het restaurant gaan bij Maxime alle remmen los. Precies zoals het hoort op een vrijgezellendag!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland