100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

WAUW: Maxime Meiland deelt waanzinnige beelden van woonkamer!

Samen met Leroy en haar twee dochters woont Maxime Meiland in haar nieuwe woning. Haar woonkamer is om van weg te dromen!

Maxime Meiland

Het leven lacht Maxime Meiland toe. Samen met haar familie boekt ze grote successen op tv, ze heeft een goedlopende eigen zaak, twee schatten van dochters en de allerliefste verloofde die ze zich maar kan wensen. Wat wil een mens nog meer?

Vorig jaar besloten Maxime en Leroy om het appartement van Leroy te verkopen en op zoek te gaan naar een liefdesnestje in Noordwijk. En dat lukte!

In april 2021 jubelde een dolgelukkige Maxime: ‘We zijn verhuisd!’. Ze kochten destijds een super de luxe woning voor  €729.000. De woning was helemaal tot in de puntjes afgewerkt dus Maxime en Leroy hoefden alleen hun jas op te hangen en te gaan wonen!

Verhuizen!

Helaas kwamen Maxime en Leroy er al vrij snel achter dat de twee onder een kap-woning te klein was voor het groeiende gezin. En dus werd na een hele korte periode de woning weer in de verkoop gezet.

Maxime en Leroy lieten daarna hun oog vallen op een prachtig herenhuis in Noordwijk. Benieuwd hoe de woning eruit ziet? Dat zie je hier!

Prachtige woonkamer

Inmiddels is Maxime samen met Leroy, haar twee dochters en katten neergestreken in de nieuwe woning en voelt het gezin zich er al helemaal thuis. Vol trots deelt Maxime de jaloersmakende beelden op haar Instagram.

En trots mag Maxime zeker zijn, want wat is het mooi geworden!

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland