100%NL Magazine Sonja Bakker

ZIEN: De gigantische metamorfose van Sonja Bakker door de jaren heen

Er was een tijd dat Sonja Bakker een begrip was in Nederland. De term sonjabakkeren is zelfs opgenomen in het woordenboek. Het betekent: het volgen van een dieet van diëtiste Sonja Bakker. Tegenwoordig is de gewichtsconsulent nog steeds druk bezig met het schrijven van nieuwe afslankboeken. En is ze op 46-jarige leeftijd om door een ringetje te halen!

Stroomversnelling

In 2006 kwam de carrière van de afslankgoeroe in een stroomversnelling terecht. Van haar eerste boek ‘Bereik je ideale gewicht!’, werden 400.000 exemplaren verkocht. De strikte weekmenu’s die ze voorschreef in haar boek zouden de sleutel zijn van een gezond gewicht.

10 jaar geleden

Door de jaren heen is Sonja enorm veranderd. Aan het begin van haar carrière zag ze er namelijk heel anders uit dan vandaag de dag! Sonja heeft op de onderstaande foto veel korter haar en was op deze foto 36 jaar. Tegenwoordig heeft de diëtist lange blonde lokken en deelt ze zo nu en dan een foto van haar afgetrainde lichaam. Wat een verschil!

100%NL Magazine Sonja Bakker vroeger

Zoons

Sonja heeft uit haar eerste huwelijk twee zoons: Tristan (18) en Finn (16) en kreeg met haar ex Jan Reus in 2012 nog een zoon genaamd Bram (8). Sonja deelt vaak leuke foto’s van haar zoons en is apetrots.

Bron: Instagram | Beeld: ANP