100%NL Magazine Miljuschka moestuin
Zie ook:
Delen

NIET NORMAAL: Miljuschka deelt waanzinnige beelden van haar gigantische moestuin!

Op TikTok deelt Miljuschka een adembenemende video van haar gigantische moestuin!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Woonboerderij

Samen met haar grote en knappe liefde Philip woont Miljuschka in een waanzinnige woonboerderij. De woonboerderij is compleet gerenoveerd en lijkt zo regelrecht uit een woonmagazine te komen. Wát een droom om daar te mogen wonen. Zoals we allemaal weten is Miljuschka’s grote passie koken, dus je kunt je voorstellen dat de keuken een groot deel van de boerderij in beslag neemt. En we verklappen het alvast: Miljuschka heeft niet één, maar twee keukens laten bouwen! Giga! Benieuwd naar de inrichting van de woonboerderij? Die zie je hier!

Uit een eerdere relatie met Tycho Veldhoen kreeg Miljuschka twee schatten van kinderen, dochter Felina Stientje en zoon Rembrandt Tycho. Op Instagram plaatst Miljuschka regelmatig foto’s van haar kroost, wat een schatjes! En alsof Miljuschka het nog niet druk genoeg had met haar werk, gezin en de boerderij hebben Miljuschka en Philip sinds kort nog meer gezinsuitbreiding: ze hebben samen een hondje!

Gigantische moestuin

Niet alleen de woonboerderij zelf ziet er waanzinnig uit, ook de tuin van Philip en Miljuschka is om bij weg te dromen. Op Instagram zien we Miljuschka vaak vol trots haar zelf geteelde producten showen. Wij begrijpen dat ze trots is, vooral na het zien van de video waarop Miljuschka haar gigantische moestuin showt. En met gigantisch bedoelen we dan ook echt GIGANTISCH!

‘Hier is het! Mijn moestuin, na jarenlang keihard werken hier het resultaat.’

Voor wie dacht dat Miljuschka een simpele kas in haar tuin had staat, heeft het flink mis. Ze heeft alles uit de kast getrokken om een gigantische moestuin aan te leggen. En het resultaat is verbluffend! Wát een ruimte en zo mooi opgezet. Benieuwd naar de moestuin van Miljuschka? Die zie je hieronder!

@miljuschka

Here it is! My vegetable garden, after years of working extremely hard, this is the result. 🏡🌶️🥬🍅🥕 #moestuin #garden #reveal

♬ origineel geluid – Miljuschka Witzenhausen

Beeld: Instagram Miljuschka, Bron: TikTok Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka