100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Opnieuw gezinsuitbreiding voor Miljuschka en Philip!

Miljuschka Witzenhausen en haar vriend Philip van Ierschot zijn door het dolle heen met opnieuw hele leuke gezinsuitbreiding!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen kennen we allemaal als dé cheesecake koningin en food expert van Nederland. Al jaren is zij te zien op tv en zij deelt haar eigen recepten op haar foodblog en Instagram. Miljuschka is al heel lang gelukkig met haar partner, Philip.

Gezin

Uit een eerdere relatie heeft Miljuschka twee kinderen, Rembrandt en Felina. Samen met haar kinderen vormen Miljuschka en Philip een prachtig gezin.

Voor Miljuschka zijn haar kinderen haar alles. Ze deelt dan ook regelmatig de mooiste foto’s van haar kroost. Miljuschka deelt niet alleen de mooie momenten uit haar leven, maar ook de mindere momenten. Zo deelde Miljuschka nog een paar weken geleden een heftige ervaring rondom de epileptische aanvallen van haar dochter. ‘Slapeloze nachten, want een onopgemerkte aanval kan dodelijk zijn. De weerslag op het dagelijkse leven is aan het begin nog niet te overzien. Elke dag loop je dan ook tegen nieuwe uitdagingen aan’, schreef Miljuschka in een openhartige post.

Opnieuw gezinsuitbreiding

Gelukkig voor het gezin van Miljuschka is er vandaag heel leuk en schattig nieuws te melden, want ze hebben er een nieuw gezinslid bij! Vol trots delen Miljuschka en Philip foto’s van hun nieuwe aanwinst.

‘Gezinsuitbreiding!! We krijgen een nieuwe pup van dezelfde moeder als onze Bo. We zoeken alleen nog een naam… Wat vind jij een leuke hondennaam?’

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka