ZIEN: Miljuschka reageert op bodyshamen en kritiek van een volger
Zie ook:
Delen

ZIEN: Miljuschka reageert op bodyshamen en kritiek van een volger

Miljuschka ontvangt veel lieve en leuke berichten, maar zij krijgt ook veel kritiek over haar lichaam en daar is zij goed klaar mee.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Bodyshamen

Miljuschka krijgt dagelijks de leukste berichten en reacties op recepten, berichten en foto’s, maar zij krijgt ook veel kritiek. Dit gaat grotendeels over haar lichaam, want veel mensen vinden Miljuschka te zwaar. Zij gaat hier goed mee om, maar af en toe wordt het haar even teveel. Vanochtend zag Miljuschka weer een reactie op Instagram en die deelde zij even met haar volgers. ‘Misschien eens op je gewicht letten’, reageert iemand. ‘Ook goedemorgen…’, schrijft Miljuschka eronder. Wij vinden Miljuschka onwijs mooi…

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: 'Mijn allergrootste trauma'
Miljuschka Witzenhausen openhartig over scheiding: ‘Mijn allergrootste trauma’
Miljuschka vertelt over breuk: 'En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo'
Miljuschka vertelt over breuk: ‘En dus heb ik ook besloten dat het oké is zo’
Lees alle artikelen over Miljuschka