100%NL Magazine Miljuschka
Zie ook:
Delen

Miljuschka steunt moeder in emotioneel bericht na vonnis

Gisteren werd Willem Holleeder veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. De getuigenis van Astrid Holleeder, de moeder van Miljuschka, heeft een grote rol gespeeld in de uiteindelijke veroordeling. Miljuschka staat even stil bij de recente gebeurtenissen en plaatste zojuist een emotioneel bericht op haar Instagram.

“Lieve mama”, begint Miljuschka haar emotionele bericht. “Zij aan zij met jou. Zo is het altijd geweest. We stonden er samen voor en hebben het samen gered. Zij aan zij met jou. Ik wens voor altijd. Ik wil je nooit hoeven missen. Ik respecteer al je beslissingen en bewonder je kracht om door te gaan.”

Miljuschka vervolgt haar emotionele bericht met: “Kun je geen advocaat meer zijn dan wordt je gewoon schrijfster. Je laat me zien dat alles mogelijk is, zelfs als je niet naar buiten kunt. Met een ijzere discipline heb je je er toe gezet, met ons te delen, hoe jouw/ons leven eruit ziet, als je zo’n levensveranderende stap zet. Omdat je vond dat jouw lezers daar recht op hebben. Ze hebben je vanaf het begin gevolgd en hebben ook recht op een afloop. Een goede afloop, een keuze voor het leven, ook al ligt de dood op de loer. Ik hou van jou, mama.”

Bron: Instagram |Beeld: Instagram

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka