VA VA VOOM: Miljushka uit de kleren op Instagram!
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Miljushka uit de kleren op Instagram!

Miljuschka Witzenhausen laat veel van haar volgers met rode oortjes achter, ze gaat uit de kleren op Instagram!

Miljuschka Witzenhausen

Ze is razend populair als presentatrice, als televisiekok en heeft ondertussen ook haar eigen magazine. Miljuschka Witzenhausen timmert flink aan de weg!

Maar niet alleen op zakelijk gebied gaat het haar voor de wind, ook op privé gebied mag Miljuschka zich een gelukkige vrouw noemen. Ze is alweer heel wat jaren heel erg gelukkig met haar grote liefde Philip van Ierschot en is de trotse moeder van twee prachtige kinderen.

Uit een eerdere relatie heeft Miljuschka twee kinderen: dochter Felina en zoon Rembrandt. Doordat Miljuschka’s dochter een heftige vorm van epilepsie heeft maakt Miljuschka zich regelmatig zorgen. ‘Zo trots op hoe je alles iedere keer weer doorstaat. Medicatie, tests, bloedprikken, EEG en aanvallen. Jouw superkracht is dat je nooit opgeeft.’

Waanzinnige boerderij

Een paar jaar geleden kochten Philip en Miljuschka een boerderij die ze flink onder handen hebben genomen. Het was een hels karwei, maar het resultaat mag er zijn!

Met natuurlijk als middelpunt van de woning: de prachtige leefkeuken. Wow! Wij kunnen ons voorstellen dat Miljuschka hier menig uur in doorbrengt. Benieuwd naar de inrichting van de boerderij? Hier zie je een hometour!

Uit de kleren

Met helemaal geen kleren aan en met niets meer dan een krant voor zich bezorgt Miljuschka haar volgers rode oortjes! De volgers van Miljuschka worden helemaal gek bij het zien van de foto. ‘Wát een foto!’, ‘Wat ben je prachtig!’ en ‘Het is toch niet te doen hoe knap jij bent!’ schrijven ze onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen

Delen

Meer over Miljuschka

Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Open en eerlijk: Miljuschka Witzenhausen onthult haar verslaving
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Miljuschka deelt nostalgische fotoreeks met déze wereldster!
Lees alle artikelen over Miljuschka