100%NL Magazine Kees Tol
Zie ook:
Delen

LIEF: Zó ziet de moeder van Kees Tol er uit!

De geboren en getogen Volendammer Kees Tol komt uit een heel leuk en hecht gezin. Zó ziet de moeder van Kees Tol er uit!

Moeder Kees Tol

Kees Tol is geboren en getogen in Volendam. Zijn ouders Thomas en Willy hebben samen twee zoons: Jack en Kees. Kees zijn vader Thomas was vroeger de toetsenist van de BZN en heeft daarna ook nog heel veel nummers geschreven, voor onder andere Jan Smit.

Kees heeft een hele goede band met zijn ouders en komt daar dan ook regelmatig over de vloer. Op zijn Instagram deelt Kees een paar foto’s waarop de moeder van Kees ook te zien is! Een paar jaar geleden ging Peter van der Vorst voor het programma ‘Van der Vorst ziet sterren’ langs bij Kees én bij zijn ouders. Als Peter aan zijn ouders vraagt wat voor jongen Kees is antwoorden zij met: ‘Spontaan, gevaarlijk… Gevaarlijk in de trant van dat hij uit de hoek kan komen dat je zegt van ‘hoe bedenk je het’. Ontzettend betrouwbaar, en we zijn stapelgek op hem!’. Wat een leuke familie!

Vader

Benieuwd van wie Kees zijn goede looks heeft? Nou dat heeft hij zéker van zijn vader! De twee lijken echt als twee druppels water op elkaar, zo kunnen we zien op Instagram. Zojuist plaatste Kees een oude foto van de BZN, een Volendamse popgroep die tussen 1966 en 2007 bestond. Kees zijn vader was toetsenist en hij componeerde vrijwel alle muziek.

De volgers van Kees waren destijds ook helemaal in shock, omdat de twee echt tweelingen lijken! Je ziet die foto hier.

Bron en Beeld: Instagram Kees Tol

Delen

Meer over Kees Tol

Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
WHAT!? Allergrootste droom komt uit voor Jan Smit en Kees Tol
Lees alle artikelen over Kees Tol