100pmagazine_rachelhazes
Zie ook:
Delen

Zó zag de moeder van Rachel Hazes eruit

Afgelopen zondag was het Moederdag. Voor Rachel een emotionele dag, want op deze dag mist ze haar moeder ontzettend. De moeder van Rachel, Friedel, is alweer 12 jaar overleden en zou in april 74 zijn geworden. Op Instagram denkt ze even terug aan haar moeder.

Eerbetoon

‘Lieve mama, kom eens even met je wang heel dichtbij dan geef ik er een dikke kus op gewoon voor jou, van mij’, schrijft Rachel bij de foto van haar moeder. Rachel heeft onlangs een tattoo laten zetten met voor haar moeder, met haar as erin. ‘mama’ staat er op de arm van Rachel. Na het zetten van de tattoo is ze gelijk naar haar vader gegaan om het resultaat te laten zien. ‘Ik had het een verrassing voor hem gehouden. Mijn vader heeft echt zitten janken toen hij het zag.’

Moeder

We zien zeker gelijkenissen tussen Rachel en haar moeder. Ze delen dezelfde haarkleur en hetzelfde tintje. Rachel zelf is natuurlijk ook moeder van twee kinderen. Rachel en André hebben de strijdbijl na jaren weer begraven, maar de relatie met haar dochter Roxeanne is op dit moment behoorlijk bekoeld. Onlangs haalde Rachel nog behoorlijk uit naar Roxeanne onder de foto van Monique Westenberg.  

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes