100%NL Magazine Rachel Roxeanne

Rachel haalt keihard uit naar Roxeanne: ‘Schaam je…’

Rachel Hazes heeft gisteravond flink uitgehaald naar haar dochter Roxeanne.

Uithaal op Instagram

Onder een Instagrampost van Monique Westenberg speelt de ruzie zich af. Monique plaatste gisteren nietsvermoedend een paar foto’s van haar jarige hondje. Na de breuk met André Hazes hebben Roxeanne en Monique nog altijd goed contact gehouden met elkaar.

Roxeanne reageert dan ook onder de foto van Monique met: ‘Fenders vriendje, gefeliciteerd!’. Een hele lieve reactie zou je zeggen. Daar moet Rachel Hazes anders over gedacht hebben…

Rachel haalt keihard uit naar het eigen dochter en schrijft onder haar reactie: ‘Hij had beter vriendjes met Davinci kunnen worden ipv hem na 9 jaar weg te doen! Schaam je…’

Documentaire André Hazes

Anderhalve week geleden vond de eerste aflevering plaats van de documentaire over André Hazes sr: ‘Kleine jongen – het echte leven van André Hazes’. Meteen na de eerste aflevering liet Roxeanne Hazes weten vooral heel gekwetst te zijn door de documentairemakers, haar moeder en de NPO. Roxeanne heeft namelijk nooit toestemming gegeven voor de beelden die worden gebruikt van haar in de docu. Op Instagram gaf ze een openhartig statement. ‘Ik heb zojuist de eerste aflevering van de nieuwe docureeks over mijn vader gezien. Ik werk niet mee aan deze reeks. Ik ben hier destijds voor benaderd en na een aantal gesprekken en het zien van een presentatie voelde het niet juist om hierin te verschijnen’.

Ook Roxeanne’s verloofde Erik is boos op de NPO. Nadat er bekend werd dat de AVROTROS de privébeelden van Roxeanne uit het intro zal halen postte hij het volgende bericht. ‘Vreemde manier om je straatje schoon te vegen. Puntsgewijs inhoudelijk hier op in gaan heeft geen zin, dat is wel duidelijk’, zo begint hij zijn verhaal.

Bron en Beeld: Instagram