100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

VIDEO: Monique showt babybump en deelt bijzonder bericht over zwangerschap

De zwangerschap is inmiddels bekend, maar toch genoot Monique ook van de tijd dat het nog een groot geheim was. Zij deelt er een video over.

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit! De alleskunner is naast haar drukke baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen. Kortgeleden bracht Monique geweldig nieuws de wereld in. Zij genoot met haar gezin van een heerlijke werkvakantie in Turkije en met een geweldige strandfoto maakte zij bekend voor de derde keer zwanger te zijn. ‘Een kusje voor een broertje of een zusje..’, schreef zij erbij.

Bijzondere video

Monique is inmiddels vier maanden zwanger en haar babybuik is niet meer te verbergen, maar toch vond zij de periode waarin het nog een geheim was, ook spannend en leuk. De zangeres deelt een geweldige video op Instagram, waarin zij eerst haar babybuik laat zien en vervolgens beelden van de echo. ‘I’m not lucky, I’m blessed. Tijdens dit filmpje hadden we het nog aan niemand verteld… Het blijft bijzonder om samen wekenlang zo’n mooi en groot geheim te dragen. We hadden regelmatig “een meeting”… Kunnen jullie even oppassen? Lekker loeren naar de baby en checken of alles goed gaat’, begint zij haar bericht. 

Ook het begin van de zwangerschap ging bij Monique met vallen en opstaan. Gelukkig is die periode voorbij. ‘De ontelbare(!) bezoekjes aan de wc of het gebruik van emmers/plasticzakjes zijn we alweer (bijna) vergeten. Ik ben allang blij dat we deze keer het ziekenhuis konden overslaan. Elk weekend weer de bühne op om vervolgens in de auto gelijk als een blok in slaap te vallen.. Fijn dat we deze fase nu voorbij zijn’, schrijft zij. Wat moet het weer bijzonder zijn voor Monique om dit voor de derde keer te beleven.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit