100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: ‘9 Months In – 9 Months Out!’

9 maanden geleden zag Monique's leven er nu een stuk anders uit dan nu. Geweldig om te zien dat Monique deze foto's heeft gemaakt. Het geluk spat er vanaf.

Gezin van Monique Smit

De altijd lachende Monique Smit heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

9 months in 9 months out

Het is alweer 9 maanden geleden dat Monique beviel van haar derde wondertje, Lovi. De tijd vliegt echt voorbij en dat beseft Monique maar al te goed. Gisteren deelde zij twee prachtige foto’s op Instagram. Op de eerste foto zien wij Monique met haar drie kinderen en de tweede foto is de avond voordat Lovi geboren werd genomen.

Vol trots schrijft Monique: ‘9 Months In – 9 Months Out! Onze lieve Lovi is vandaag alweer 9 maanden bij ons. De tweede foto werd gemaakt op de avond voordat ze geboren werd (dat was die nacht om 04:50 uur). We hadden net één dag de Volendammer Kermis achter de rug en ondanks dat ik mijn verlof zat had ik dat weekend nog meerdere keren spontaan gezongen in de kroegen en in de kermistent. Ik voelde me supergoed en dacht: waarom ook niet?! Zo was ik er toch nog een beetje bij. Dat kermis gevoel is er bij Lovi in blijven zitten, want mevrouw houdt van muziek en gezelligheid. Wat vliegt de tijd!’ Geweldig. Wat is dit toch een prachtig gezin!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s
AAWH: grootste droom van Monique's zoon komt uit!
AAWH: grootste droom van Monique’s zoon komt uit!
Lees alle artikelen over Monique Smit