100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi

Monique plaatst dagelijks de liefste foto's van haar kinderen online. Bij deze foto van Lovi smelten wij écht weg.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Bijzondere foto

Wij en al Monique’s volgers smelten keer op keer weg bij foto’s van Noah, Luca of Lovi. Onlangs heeft Monique portretfoto’s laten maken van haar kroost en nu staat de eerste foto online. Het is de foto van Lovi en wij kunnen geen genoeg krijgen van dit kiekje. ‘Wat deed deze kleine knappe Lovi het goed tijdens de minishoots in Volendam’, schrijft fotografe Anne Weidinger onder deze mierzoete foto. Apetrotse Monique reageert: ‘Vriendin!’. Die ogen, wangen en mooie glimlach: dit is zó ongelooflijk schattig!

Bron en Beeld: Instagram Annewfotografie

Delen

Meer over Monique Smit

WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: 'Wat een verandering in 10 jaar!'
Monique Smit viert verjaardag met bijzondere video: ‘Wat een verandering in 10 jaar!’
Lees alle artikelen over Monique Smit