100pmagazine_moniquesmit
Zie ook:
Delen

WOW: Monique Smit deelt zwoele selfie in bikini vanuit bubbelbad

Monique heeft een week lang mogen genieten van zon, zee, strand en haar mannen in Spanje. Zij deelt er de leukste foto's van met haar volgers.

Monique Smit

Een blonde, Volendamse bezige bij, die al jaren op het podium staat en daarbij ook nog presentatrice is. Wij hebben het nu natuurlijk over Monique Smit. De zangeres reist van hot naar her en zij treedt dagelijks door heel het land op. Monique’s repertoire op het podium verschilt van ‘Twijfelaar’ en ‘Een zomeravond met jou’ voor volwassenen en jongeren naar ‘Hieperdepiep!’ en ‘Minidisco’ voor kleuters. Heerlijke afwisseling, als je het ons vraagt.

Gezin

Monique is al jaren samen met haar grote liefde, Martijn Molleman. Samen kregen zij twee zoontjes, Noah en Luca. Kortgeleden bracht Monique het geweldige nieuws naar buiten, dat zij voor een derde keer in verwachting is. Monique zit al weken op een wolk en ook de rest van het gezin is razend enthousiast.

Zwoele selfie

De kinderen van Monique hadden nog een weekje vakantie en daarom is de zangeres samen met Martijn, Noah en Luca naar de zon gevlogen. Zij genoten een week lang van elkaar, het strand en het lekkere eten in Torremolinos. Monique deelde iedere dag foto’s en video’s met haar volgers en dit keer is het een zwoele selfie vanuit het bubbelbad, waarmee zij haar volgers verrast. Bij die ene foto blijft het niet, want de volgende twee foto’s zijn met haar zoontjes. ‘Gewoon even een ordinaire selfie tijdens golden hour. Tussen alle bolle buikjes door lekker chillen in het bubbelbad, not #instavsreality’, schrijft zij erbij. Wij vinden alle drie de foto’s prachtig. Wat is het toch een mooi gezin.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Na portretfoto's Lovi, deelt Monique ook práchtige foto's van zoontjes
Na portretfoto’s Lovi, deelt Monique ook práchtige foto’s van zoontjes
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
SMELT: Monique Smit apetrots op bijzondere portretfoto van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit