100%NL Magazine KRUIDVAT Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt mierzoete foto van haar gezin

Samen met haar gezin heeft Monique Smit genoten van een heerlijke vakantie!

Monique Smit

Een blonde, Volendamse bezige bij, die al jaren op het podium staat en daarbij ook nog presentatrice is. Wij hebben het nu natuurlijk over Monique Smit. De zangeres reist van hot naar her en zij treedt dagelijks door heel het land op. Monique’s repertoire op het podium verschilt van ‘Twijfelaar’ en ‘Een zomeravond met jou’ voor volwassenen en jongeren naar ‘Hieperdepiep!’ en ‘Minidisco’ voor kleuters. Heerlijke afwisseling, als je het ons vraagt.

Gezin

Monique is al jaren samen met haar grote liefde, Martijn Molleman. Samen kregen zij twee zoontjes, Noah en Luca. Kortgeleden bracht Monique het geweldige nieuws naar buiten, dat zij voor een derde keer in verwachting is. Monique zit al weken op een wolk en ook de rest van het gezin is razend enthousiast.

Mierzoete foto

De afgelopen week heeft Monique met volle teugen genoten van haar mannen, tijdens een zonnige vakantie in Spanje. En bij een gezinsvakantie hoort natuurlijk ook een stralende selfie! Vol trots poseert de blondine met haar mannen. ‘Amigos!!! Verliefd op alle drie, mag dat ook?’, schrijft ze bij de foto.

De reacties stromen binnen onder de foto. ‘Ik ben verliefd op jullie allemaal!’, schrijft een volger. Wat een heerlijk gezin, en wat een mierzoete foto! Wij houden er van!

Wat het geslacht van het derde kindje van Monique en Martijn is, dat weten we nog niet. Maar geeft Monique ons hier tóch een stille hint…? ‘Amigos!!!’….wat denken jullie? 😉

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit