100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit laat harten ontploffen van liefde met dít bericht

Voor Monique is het straks wennen, als zij van 2 naar 3 kinderen gaat. Gelukkig vragen haar zoontjes iedere dag hoe het met haar gaat.

Monique Smit

Als wij zeggen Volendamse schone, zingen, presenteren en kleine kleutertjes dan zeggen jullie natuurlijk: Monique Smit! De alleskunner is naast haar drukke baan ook nog moeder van twee prachtige kinderen. Kortgeleden bracht Monique geweldig nieuws de wereld in. Zij genoot met haar gezin van een heerlijke werkvakantie in Turkije en met een geweldige strandfoto maakte zij bekend voor de derde keer zwanger te zijn. ‘Een kusje voor een broertje of een zusje..’, schreef zij erbij. Monique zit al weken op een wolk!

Enthousiasme van kids

Monique’s kinderen zijn oud genoeg om te begrijpen dat er een baby in haar buik groeit en dat is alleen maar leuk. Net nadat Noah en Luca hoorden dat Monique zwanger was, schreeuwden zij het van de daken en nog steeds zijn zij door het dolle. Zo heeft Luca kortgeleden nog vol enthousiasme zijn favoriete babynamen aan Monique vertelt. Zó schattig!

Liefdevol moment

Via Instagram houdt Monique haar volgers regelmatig op de hoogte. Zo deelt zij foto’s van haar babybuik, maar ook wanneer zij een echo heeft. Dit keer deelt Monique een prachtige foto met haar twee zoontjes en van alleen deze foto maakte ons hart al een sprongetje. Het bericht dat zij daarbij plaatst, maakt het nog mooier. ‘Mijn beste vriendjes “Mama gaat het goed met jou en de baby?” Een vraag die ze allebei iedere dag stellen. Zo lief!’, begint zij haar bericht.

Toch is het voor Monique ook spannend wat er allemaal komen gaat. ‘Iedere avond wanneer ik na een werkdag en de spits uurtjes (koken/eten/badderen/voorlezen/instoppen) op de bank neer plof denk ik wel eens, ohhhh hoe gaat dit nou straks met 3 kids?! Ach het zal uiteindelijk ook wel weer vanzelf gaan toch? Ja toch? Hahah!’, schrijft zij. Het komt vast en zeker allemaal goed Monique. Je bent een geweldige moeder!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Déze vakantiefoto's van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Déze vakantiefoto’s van Monique Smit en haar gezin zijn echt adembenemend mooi
Monique Smit over haar dochter Lovi: 'Heb daarna nog 4 echo's gedaan, omdat ik het niet geloofde.'
Monique Smit over haar dochter Lovi: ‘Heb daarna nog 4 echo’s gedaan, omdat ik het niet geloofde.’
Lees alle artikelen over Monique Smit