Monique Smit deelt hilarische video: 'First born vs second born'
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt hilarische video: ‘First born vs second born’

Monique vraagt haar volgers of dit herkenbaar is en zij ontvangt talloze reacties. Wat een grappige video is dit zeg.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Verschil

Dat Monique’s zoontjes veel verschillen in looks wisten wij al, maar zij zijn ook totaal verschillend in gedrag.

Op dit moment geniet Monique samen met haar gezin van een heerlijke vakantie en tijdens een etentje wordt het verschil tussen beide kinderen duidelijk zichtbaar. Noah eet zijn eten netjes op en hij veegt zijn mond na afloop af met een servet. Luca legt daarentegen zijn servet op zijn hoofd en hij maakt een gek dansje terwijl hij eet. ‘Wat is dat toch met “de tweede” Herkenbaar?’, vraagt Monique aan haar volgers. Wij vinden deze video echt hilarisch. Het verschil tussen deze twee kinderen is echt heel groot, maar toch zijn zij beste vrienden. Wij zijn benieuwd op wie Lovi gaat lijken…

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: '9 Months In - 9 Months Out!'
Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: ‘9 Months In – 9 Months Out!’
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit