monique
Zie ook:
Delen

AAWH: Monique Smit showt een glimlachende Lovi

Monique Smit laat alle harten van haar volgers smelten met een foto van een glimlachende Lovi. Over schattig gesproken!

Monique Smit

Monique Smit, ons bekend Volendams gezicht en het zusje van niemand minder dan Jan Smit, heeft haar eigen unieke stempel gedrukt in de wereld van de Nederlandse muziek en entertainment. Het begon allemaal voor de camera als vlotte tv-presentatrice, maar al gauw liet Monique ons meedeinen op haar catchy tunes. Haar liedjes zijn lekker fris en vooral onweerstaanbaar – perfect voor die zonnige autoritjes of zwoele zomeravonden. Maar Monique is niet alleen een zangeres. Ze dartelt met hetzelfde gemak door tv-programma’s en laat ons keer op keer zien dat ze een echte entertainer is.

Gezin

Samen met haar vriend Martijn Molleman heeft Monique drie prachtige kinderen. Eerst werden ze gezegend met de komst van de twee jongens Noah en Luca, en inmiddels is er ook een prachtige dochter bij. Afgelopen september werd Lovi geboren.

Lovi is een unieke naam die we nog niet veel hebben gehoord. Volgens Monique is het een combinatie van Love en Life, wat mooi!

Glimlachende Lovi

Zoals het gaat bij kleine baby’s groeien ze als kool en het veelgehoorde gezegde ‘Geniet er maar van, ze zijn zo groot’, is dus ook echt waar. Monique geniet dan ook van ieder moment met haar kleine meid.

Op Instagram blikt ze terug op de voor haar zo speciale maand september. Ze trapt de reeks foto’s af met een foto van een glimlachende Lovi. Och, wat een schatje!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

AAWH: Monique Smit maakt iedereen blij met bijtfoto van dochter Lovi
AAWH: Monique Smit maakt iedereen blij met bijtfoto van dochter Lovi
Monique Smit deelt hilarische video: 'First born vs second born'
Monique Smit deelt hilarische video: ‘First born vs second born’
Lees alle artikelen over Monique Smit