100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

Monique Smit laat droom zoontjes uitkomen: ‘Om nooit te vergeten’

Monique's kinderen zijn al lange tijd fan van Paw Patrol en gisteren werden zij enorm verrast met de komst van deze helden + cadeautjes.

Gezin Monique Smit

Samen met haar grote liefde Martijn heeft Monique twee zoontjes: Noah en Luca. Monique heeft een ontzettend druk leven met haar carrière en de zorg over haar twee kinderen. Gelukkig neemt Monique ook veel quality time met haar gezin en ondernemen ze geregeld leuke uitjes! Gisteren zat Monique samen met de kinderen thuis, maar de kinderen hebben de dag van hun leven beleefd.

Paw Patrol

Op Instagram deelde Monique een video van deze geweldige middag en daar krijgt iedereen een lach van op het gezicht, want wat waren de kinderen aan het genieten. Hun grootste helden van Paw Patrol kwamen aan de deur en zij brachten cadeautjes mee. Luca was eerst nog een beetje verlegen, maar later stond hij samen met Noah te dansen en was hij heerlijk aan het spelen met zijn gekregen cadeaus. ‘Wát waren de jongens onder de indruk, maar wat was dit een óntzettend leuke samenwerking! Dansen met je grote helden en als klap op de vuurpijl de geweldige PAW Patroller als cadeau krijgen. Na het uitpakken zijn ze (samen met de pups!) begonnen met spelen en daarna eigenlijk niet meer opgehouden… Een middag om nooit te vergeten, dit is toch een droom voor alle kids? En die Luca, altijd de grootste praatjes maar de eerste 10 min bleef hij heel stil achter de bank zitten. Haha’, schrijft Monique. Zoveel enthousiasme en dat allemaal bij Monique thuis. Geweldig om die blije koppies te zien.

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
LEZEN: Voorlopig afscheid voor Monique Smit
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
Lees alle artikelen over Monique Smit