Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto's
Zie ook:
Delen

Monique Smit viert verjaardag van zoon Luca met reeks té schattige foto’s

Luca had al weken zin in zijn verjaardag en nu is het eindelijk zover. Monique zet haar tweede zoon even in het zonnetje.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Al jarenlang is Monique samen met haar grote liefde, Martijn Molleman. Met hem kreeg zij drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. Deze drie lieverds toveren dagelijks een glimlach op ieders gezicht.

Feest

Monique viert vandaag, ondanks de tegenslag van gisteravond, feest. Haar zoon Luca is namelijk jarig. Op Instagram deelt Monique een reeks mierzoete, maar prachtige foto’s met en van haar zoon. Zij schrijft er een hele mooie tekst bij: ‘Onze lieve Luca 5 jaar! Een hand vol. Je keek al weken uit naar deze dag. Jouw dag! Onze vrolijke, gezellige, lieve, gevoelige maar ook super ondeugende Loets die iédereen om zijn vingers windt en overal waar hij komt mensen met een lach achterlaat. Een entertainer in de dop! Zoals je ziet hebben we weer genoten van je dit jaar, en wat doe je het goed als grote broer en op school! We zijn trots op je liefste vriendje.’ Wat lief!

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Luca!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
WAUW: Monique Smit straalt met prachtige, zwangere buik!
Monique Smit vol ongeloof: 'Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt'
Monique Smit vol ongeloof: ‘Ik weet gewoon oprecht niet wat me overkomt’
Lees alle artikelen over Monique Smit