Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Zie ook:
Delen

Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah

Op Instagram deelt een apetrotse moeder Monique Smit geweldig nieuws over haar oudste zoon Noah.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Eerste cover met dochter Lovi

Een paar dagen geleden deelde Monique nog een aantal té zoete kiekjes want ze staat voor het eerst op de cover samen met dochter Lovi. De foto’s zijn speciaal gemaakt voor onze Happy Family Special en zijn echt té lief geworden!

In de Happy Family Special van 100%NL Magazine staan niet alleen deze te schattige foto’s van Monique en Lovi, maar spraken we Monique ook uitgebreid. Zo vertelde ze onder andere dat ze toen ze zwanger was van Lovi, het niet kon geloven dat het een meisje was. Een deel uit het interview met Monique lees je hier.

Geweldig nieuws voor oudste zoon Noah

Het afgelopen weekend deelde Monique een te zoet kiekje samen met haar oudste zoon Noah. En dat was niet zonder reden, want Monique had ontzettend leuk nieuws te melden!

Trots op de jongens. Tussen alle optredens door maken we in het weekend altijd nog even tijd om bij onze kanjer te kijken. Vandaag werden ze kampioen op een toernooi in het stadion van FC Volendam. De “grote” jongen die niet meer zo graag op de foto gaat, maar vandaag natuurlijk wel! Trotse mama

Gefeliciteerd Noah!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: '9 Months In - 9 Months Out!'
Monique Smit deelt bijzonder kiekje met kinderen: ‘9 Months In – 9 Months Out!’
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
CUTENESS OVERLOAD: Monique Smit deelt liefste foto ÓÓIT van dochter Lovi
Lees alle artikelen over Monique Smit