100%NL Magazine Monique Smit
Zie ook:
Delen

FOTO: Monique Smit kampt met herkenbare zwangerschap struggle

Monique is inmiddels heel wat weken zwanger en daar horen ook wat struggles bij. Monique deelt het probleem én de oplossing met haar volgers.

Monique Smit

Een blonde, Volendamse bezige bij, die al jaren op het podium staat en daarbij ook nog presentatrice is. Wij hebben het nu natuurlijk over Monique Smit. De zangeres reist van hot naar her en zij treedt dagelijks door heel het land op. Monique’s repertoire op het podium verschilt van ‘Twijfelaar’ en ‘Een zomeravond met jou’ voor volwassenen en jongeren naar ‘Hieperdepiep!’ en ‘Minidisco’ voor kleuters. Heerlijke afwisseling, als je het ons vraagt.

Zwanger

Monique is al jaren samen met haar grote liefde, Martijn Molleman. Samen kregen zij twee zoontjes, Noah en Luca. Kortgeleden bracht Monique het geweldige nieuws naar buiten, dat zij voor een derde keer in verwachting is. Monique zit al weken op een wolk en ook de rest van het gezin is razend enthousiast.

Struggle

De tijd vliegt voorbij en Monique is inmiddels alweer flink wat maanden in blijde verwachting. Hier komen zwangerschapskwaaltjes bij kijken, maar ook haar buikje groeit snel. De blonde Volendamse is nu op het punt gekomen, dat haar broeken niet meer dicht passen. In een Instagramstory deelt Monique de struggle en gelijk ook de oplossing voor dit probleempje. Met een elastiekje om de knoop, heeft zij iets meer ruimte voor haar babybuikje. Hoe handig is dat?!

Bron en Beeld: Instagram Monique Smit.

Delen

Meer over Monique Smit

Monique Smit showt geweldige metamorfose: 'Weer eens wat anders'
Monique Smit showt geweldige metamorfose: ‘Weer eens wat anders’
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Monique Smit deelt geweldig nieuws over oudste zoon Noah
Lees alle artikelen over Monique Smit