100%NL Magazine Monique Westenberg Andre Hazes
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg: ‘Na wat gesprekken hebben we een deal gesloten’

Monique houdt haar volgers graag op de hoogte van alles wat zij, André en Dré meemaken. Nu deelt zij een leuk bericht over haar zoontje.

André Hazes en Monique Westenberg

De turbulente liefdesreis van Monique Westenberg en Andre Hazes heeft menig hart in Nederland weten te raken. Van een sprookjesachtige romance tot publieke ups en downs, ze hebben het allemaal doorgemaakt.

Na vele omwegen, verdriet, verslavingen en uitdagingen hebben de twee tóch de weg naar elkaar weer gevonden. André en Monique zijn toch weer samen en gelukkiger dan ooit.

Deal gesloten

Vroeger, toen Dré nog heel klein was, speelde hij voetbal bij ‘voetjebal’. Dit deelde Monique en André regelmatig in hun Instagramstory en het was té schattig en leuk om te zien. In de jaren daarna vond Dré voetbal niet zo interessant, maar daar is verandering in gekomen.

Monique deelt nu een Instagramstory, waarin te zien is dat Dré voetbal speelt. Zij schrijft: ‘Nou hij zit er op hoor. Eerder was de interesse er niet, maar ineens kregen we iedere dag de vraag of hij op voetbal mag. Al zijn vriendjes voetballen en waar André is, is een bal de afgelopen maanden. Het enige wat mij tegenhield was ‘zaterdagochtend 7:30u’. Na wat gesprekken met papa en opa hebben we een deal gesloten. Dolgelukkig kind!’ Wat fijn dat Dré het zo naar zijn zin heeft en 7:30 langs de zijlijn went wel, Monique. 😉

100%NL Magazine Monique Westenberg

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Beschuit met blauwe muisjes voor Monique Westenberg
Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg