100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg en Dré weer thuis: ‘Hallo mijn liefdes’

Monique Westenberg en haar zoontje Dré zijn weer terug uit Amerika. Op Instagram post zij een vrolijke video van haar thuiskomst. Zij worden vrolijk begroet!

Amerika

Begin april reisden Monique en haar zoontje Dré samen af naar Amerika. Monique plaatste destijds een foto van zichzelf en haar zoontje Dré op het vliegveld. Daarbij schreef Monique: ‘Wij checken even uit. Met én voor elkaar. Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.’

Vervolgens reisden Monique en haar zoontje af naar Amerika. En niet zonder reden. ‘Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!’ aldus Monique op Instagram. Komt het veelbesproken liefdeskoppel dan dus tóch weer bij elkaar?

Terug in Nederland

De afgelopen weken verdween Monique van de radar en postte zij niks op social media. Gisteren was daar echter weer een teken van leven en postte zij een video van haar thuiskomst op Instagram.

Daar staan haar twee honden haar dolblij en kwispelend op te wachten op het balkon, nadat Monique ze vrolijk toefluit. ‘Hallo mijn baby’s!’ roept ze blij naar haar hondenkinderen.

‘Mooiste reden om weer thuis te komen’

Bij de video schrijft Monique ‘Mooiste reden om weer thuis te komen! Ja I know, ik klink hysterisch, maar dat herken je vast als honden mama?’ De honden zijn dolblij om Monique en Dré weer te zien.

Of André Hazes zelf ook al terug in Nederland is, wordt niet duidelijk in de video.

Veelbesproken breuk

In maart 2021 kwam het nieuws als donderslag bij heldere hemel: André Hazes en Monique Westenberg besloten toen om voor de tweede keer uit elkaar te gaan. Drie maanden eerder verraste André Monique met een sprookjesaanzoek en viel hij voor ‘zijn’ Mo op zijn knie.

Na de breuk brak er een moeilijke tijd aan, in het bijzonder voor Monique. Want terwijl zij haar gebroken hart probeerde te lijmen vond André de liefde bij Sarah van Soelen. Helaas voor André hield ook deze relatie geen stand.

Nadat André en Sarah bekend maakten ook geen stel meer te zijn besloot André om zich helemaal terug te trekken uit de media, iets wat hij tot op de dag van vandaag nog steeds doet. Voor zover bekend is, is hij bezig met het filmen van een documentaire in Amerika en is hij hard bezig om een betere versie van zichzelf te worden.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
NIEUWE GENERATIE: André Hazes deelt video van zingende zoon
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Monique Westenberg deelt prachtige foto van neefje Fender
Lees alle artikelen over Monique Westenberg