100%NL Magazine André Hazes
Zie ook:
Delen

André en Sarah voor het eerst samen op Instagram na bevestigen relatie

Voor het eerst na het officieel bekendmaken van hun relatie zijn André en Sarah samen gespot op Instagram.

André en Sarah

Voor het eerst sinds de bekendmaking van hun relatie durven André en Sarah zichzelf open en bloot te laten zien op Instagram. André plaatst op zijn Stories een filmpje waarbij de twee hun handen niet van elkaar af kunnen houden. De twee lachen dan ook breeduit en lijken het ontzettend naar hun zin te hebben!

Het straalt er dus echt van af: André en Sarah zijn officieel een setje!

Officieel een setje

Vorige week schoof André aan bij Beau. Een dag daarvoor had André een foto op zijn Instagram geplaatst waarop hij samen te zien was met de vader van Sarah. Natuurlijk had Beau daar wat vragen over.

Over die foto zei André tegen Beau dat Rudolf een hele goede vriend is en dat hij het ook goed met zijn dochter kan vinden. Beau vraagt nog even verder over zijn relatie met Sarah en of zij dan ook echt zijn nieuwe liefde is. Daarop antwoordt hij, ietwat twijfelachtig: ‘Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja.” André had gelijk door dat hij misschien iets teveel had gezegd, maar wilde graag eerlijk zijn.

Breuk met Monique

Het kwam als donderslag bij heldere hemel: de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. Waar het in december nog allemaal koek en ei leek, zo knapte het sprookje in maart uit elkaar. Niet alleen een schok voor Nederland, maar ook voor Monique zelf. Op Instagram schreef ze: ‘De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen.’

Ook André liet na de breuk iets van zich horen op Instagram én liet hij gelijk weten een klik te hebben met Sarah van Soelen. André: ‘Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.’

Bron en Beeld: Instagram André Hazes

Delen

Meer over Andre Hazes

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes